Kroon Timmer & Onderhoudswerken

KTO is een jong bedrijf dat in 2012 door mij is opgericht na ruim 20 jaar actief te zijn geweest in de bouw en onderhouds branche als allround timmerman.

In mijn jaren als allround timmerman heb ik veel gewerkt met woningbouwverenigingen, particulieren, vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren en diversen andere instanties.

Dit heeft geresulteerd in een paar eigenschappen die bepalend zijn voor mijn visie en manier van werken en dit zijn de kernwaarden van Kroon Timmer & Onderhoudswerken.

Werkzaamheden

Dit bedrijf kan een breed scala aan werkzaamheden verzorgen voor aannemers, woningbouwverenigingen, vastgoed onderhoud, verenigingen van eigenaren en particulieren zoals onder andere:

• Onderhoud aan uw woning of bedrijfspand
• Diversen verbouwingen
• Keukens en badkamers
• Leveren en aanbrengen van ramen, deuren, Kozijnen, dakramen en beglazing
• Veiligheidssloten en beslag
• Houtrot reparatie en deelvervanging
• Houten en laminaat vloeren

Dit is natuurlijk maar een greep uit de mogelijkheden dus mocht u geïnteresseerd zijn of vragen hebben neem dan gerust contact op met KTO.

De Kernwaarden van KTO

leveren van kwaliteit

Met KTO sta ik voor kwaliteit in het werk.
Van start tot eindfase vind ik het belangrijk dat werkzaamheden goed verlopen en netjes en secuur uitgevoerd worden om zodoende kwalitatief goed werk af te kunnen leveren.
Werken met passie voor het product, iets moois willen maken, iets waar je als het klaar is nog even naar kijkt en wat je nog even in je opneemt voordat je weer verder gaat.
Het willen leveren van kwalitatief goed en net werk, daar sta ik voor met KTO en dit is dan ook één van mijn kernwaarden.
Niet alleen omdat dit moet maar omdat ik niet anders kan en wil.

Goede communicatie

In mijn jaren als allround timmerman heb ik meer dan eens gezien dat klanten het belangrijk vinden dat er goed, duidelijk en beleefd wordt gecommuniceerd en dit gebeurt lang niet altijd.
Door de vele jaren als timmerman waarbij ik zelf contact onderhield met instanties, verenigingen en particulieren weet ik hoe belangrijk dit is, voor u en voor mij.
Door goed te luisteren naar uw wensen kan ik u adviseren op basis van mijn kennis en met u meedenken om zodoende samen tot de beste oplossing te komen.

Betrouwbaarheid

Naar mijn mening een van de belangrijkste eigenschappen.
Het is vanzelfsprekend en in mijn ervaring door de jaren heen ook gebleken dat u als klant wilt kunnen vertrouwen op de persoon en de gemaakte afspraken.
Een wederzijds vertrouwen is nodig om samen te kunnen werken aan een goed eindresultaat van de werkzaamheden.
Het nakomen van afspraken, het naar behoren uitvoeren van afgesproken werkzaamheden en gewoon algeheel kunnen vertrouwen op de persoon en vakman.
Dit vind ik net zo belangrijk als u en ik hecht hier dan ook veel waarde aan.